Snäcknäs


Uudenmaan Faktorien virkistyssäätiön omistama lomakylä Snäcknäs sijaitsee Raaseporin kaupungin suurimman taajaman,Tammisaaren, alueella Torsön saaressa n. 110 km Helsingistä länteen. Tilan kokonaispinta-ala on n. 70 ha.

Lomakylä tarjoaa viestintäalan teknisille toimihenkilöille, säätiön kannatusjäsenille ja heidän perheilleen mahdollisuuden lomailuun ja virkistykseen.

Snäcknäs on loistava paikka esim. veneilijöille levähdys-, suoja- tai retkipaikkana. Alueen kalavedet ovat laajat ja kalakerho toimii aktiivisesti niin kesällä kuin talvellakin. Snäcknäsin metsäalueilla on hyviä sieni- ja marjamaita. Lomakylän monitoimirakennus Riihelässä järjestetään erilaisia koulutustilaisuuksia, lauluiltoja, syntymäpäiviä, tanssiaisia ym. tilaisuuksia.

Lomakylässä on seitsemän mökkiä ja asuntovaunualue, jossa on 59 pysyvää vaunupaikkaa ja kaksi sähköistettyä vieraspaikkaa.Paikat ovat paalupaikkoja, joista suoritetaan säätiön kulloinkin vahvistama vuosivuokra. Kaikki paikat on sähköistetty ja vapautuvat paikat on lunastettavissa vakituiseen käyttöön osuusmaksua vastaan.

Lomakylän ja mökkien käyttöoikeus


Lue lisää lomakylän ja mökkien käyttöoikeudesta.