Mökit

Lomakylän ja mökkien käyttöoikeus, lue lisää

Yhteyshenkilöt 
mökkiläisille


Lomakautena 30.5. – 29.8. alueella on isäntä. Isännän toimisto sijaitsee Reiolassa ja päivystysaika on päivittäin klo 16.00 – 17.00. Isännän tavoittaa numerosta 050 553 5625.

Aluevastaavina lomakylässä toimivat Seppo Rosti, Jukka Lahti, Pertti Toivonen ja Marko Perola.

 

Snäcknäs-lomakylässä on seitsemän mökkiä:

 • Vanha-Torppa (6 vuodepaikkaa)
   
 • Roton mökki* (5 vuodepaikkaa, ei lemmikkieläimiä)
   
 • Ranta-Mökki (5 vuodepaikkaa)
   
 • Arila (5 vuodepaikkaa)
   
 • Hyppölä (3 vuodepaikkaa, huom. vuokrattu 31.3.2021 asti)
   
 • Eskola ((2 vuodepaikkaa, huom. vuokrattu 31.3.2021 asti)
   
 • Untola (4 vuodepaikkaa) on ensisijaisesti isäntien käytössä, vapaita vuokrausaikoja voi kysyä isännältä)

* Huom. Roton mökkiin ei voi viedä lemmikkieläimiä. 

Roto, Ranta-Mökki ja Arila sijaitsevat meren rannalla. Vanhan-Torpan sijainti on keskeisin, välimatkat niin rantaan, saunoille kuin huoltorakennuksille ovat liki tasapitkät. Lisäksi Vanha-Torppa sijaitsee lomakylän keskeisen kokoontumispaikan, Lippuaukion, laidalla. Lasten leikkipaikka ja ruohokentän mahdollisuudet mm. erilaisiin pallopeleihin ovat siten aivan vieressä. Eskola ja Hyppolä löytyvät metsän suojasta omasta rauhastaan. Untola eli 'isännän mökki' valvoo aluetta pienen kukkulan laelta. Untola on kesän lomakauden aikana varattu alueen isännän ja hänen perheensä käyttöön. 

Mökkien vuokraaminen

Lomakylän mökkejä vuokrataan kesä-, heinä- ja elokuussa viikonlopuksi sekä yhdeksi tai kahdeksi viikoksi. Tuolle ajanjaksolle mökkivaraukset tehdään erillisen varausmenettelyn kautta.

Mökkejä ei vuokrata talviaikaan (30.8.2021 - 28.5.2022), mutta jos säät sallivat niin edellä mainituista ajoista voidaan poiketa ja vuokrausta voi tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse. 

Mökkien viikkovaraukset alkavat sunnuntaina klo 18.00 ja päättyvät seuraavana sunnuntaina klo 16.00. Viikonloppuvuokraukset alkavat perjantai-iltana ja päättyvät sunnuntai-iltana.

Varustelu

Mökeissä on asumiseen tarpeelliset varusteet kuten jääkaapit, keitto- ja keittiövälineet, astiat, mikrot, kahvinkeittimet, radiot ja televisiot, patjat, peitot ja tyynyt. Lomailijan on tuotava mukanaan lakanat, tyynynpäälliset ja pyyhkeet. Jokaisessa mökissä on “mökkikansio” johon jokaisen vuokralaisen kannattaa tutustua.

Mökeissä ei ole ylellisyyksiä kuten sisä-WC tai saunaa. Jokaisessa mökissä on sähkölämmitys sekä puilla lämmitettävä takka tai uuni. Vanha-Torppa, Ranta-Mökki, Roto ja Arila on varustettu kesävesijohdolla. Talousvettä voi noutaa Lippuaukiolla olevasta kaivosta (vesihana) tai Riihelän päädyssä olevasta vesihanasta. Talviaikana vesipisteenä toimii Riihelän seinässä oleva vesiposti.

Huoltorakennus Reiolassa on suihku- ja WC-tilat naisille ja miehille, sekä pesukoneella, rumpukuivaajalla, silitysraudalla ja -laudalla varustettu pyykinpesutila.

Saunominen

Mökin vuokranneiden käytössä on päivittäin vaihtuva saunavuoro sähkölämmitteisessä PT-Saunassa.

Mökkien vuokrat

Vanha Torppa, Arila, Roto ja Ranta-Mökki:

210 €/viikko
95 €/viikonloppu